e-post från Uddared Fiber till medlemmarna

Information och kontakt via e-post är nödvändigt för att vi ska kunna delge information om vad som händer framöver och vad man måste agera på. Vi kommer t.ex. snart att skicka information om hur utrustning (router och TV-box) ska distribueras (=hämtas).

Vi har därför gjort ett utskick via e-post där vi ber alla medlemmar att följa en länk. När man gör det så kan vi se vilka mailadresser som fungerar. Vi måste manuellt följa upp alla de som inte har bekräftats.

Så kolla efter e-post från oss i skräppost m.m. om ni inte har sett detta utskick! Och påminn andra medlemmar som ni har kontakt med att göra detsamma.

Tack på förhand!

Uppdatering:

Det visar sig att många inte har fått eller kan få tillgång till det första utskicket som nämns ovan. Det är inte nödvändigt att kontakta oss för att meddela detta! Vi kommer försöka göra utskick på ett sådant sätt att vi når så många som möjligt genom att inte bifoga filer eller har länkar för att om möjligt flyga under SPAM-radarn.

Eftersom vi inte kan lita på att vi når alla per e-post ber vi er därför kika in på denna sida ofta ett tag framöver för att se om det finns någon ny information – gärna en gång per dag.